Újra színpadon a Puskás musical!

Újra színpadon a Puskás musical!

Újra színpadon a Puskás musical!

Extra produkciókkal, új előadásokkal, ünnepi megemlékezéssel és letölthető stúdióalbummal tér vissza a színpadra a Puskás, a musical. Az augusztusi előbemutatón nagy sikert aratott musicalt november 17. és 30. között újra láthatják a nézők az Erkel Színházban és november 25-én, a 6:3-as mérkőzés évfordulóján, Győrben. 

Szabó László producer kiemelte; „az előadások alatt kiemelten kezeljük a járványügyi előírások betartását, folyamatos fertőtlenítéssel és intézkedésekkel dolgoznak a kollégák azon, hogy a nézők biztonságban érezzék magukat. A társulat minden nehézséget és akadályt le akar küzdeni, mert nemcsak mi szerettük meg ezt az előadást, hanem a nézők is”.

Szente Vajk rendező a Csárdáskirálynő bemutatójának párhuzamával élt. Az operettet 1916. november 3-án játszották először a Király Színházban. „Háborús időkben mutatták be az operettet és egy év alatt nagyjából 300 előadást tartottak. Egyszerűen így működik, minél zavarosabb egy történelmi időszak, annál jobban szüksége van az embereknek a kultúrára, az emberi léleknek arra, hogy ne csak a napi gondok terheljék. Szeretnénk, ha a Puskás musical a történelmi tartalma és mondanivalója mellett segítene a kulturális szórakoztatásban is.”

Az Erkel színházban az előadások napján “A magyar labdarúgás aranykora – Aranycsapat, Czibor, Kocsis, Kubala, Puskás” című kiállítást lehet megtekinteni.

További részletek és jegyinformáció: www.puskasmusical.hu