carousel

MINDEN SPORT MINDENKIÉ!

 

Élő stream a Duna Arénából

A Civilút Alapítvány, a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Ergométer Szövetség kezdeményezése, a Minden sport mindenkié! jótékonysági árverése is erre az üzenetre hívja fel a figyelmet. Az online aukción a Magyar Szervátültetettek Szövetsége javára gyűjtünk.

Dr. Busa Gabriella és Böjte Dávid, az Exatlon Hungary győztesei, valamint két, nagyszerű eredményeket elért parakajakos, Varga Katalin paralimpiai 5. vb. 4. és Eb. 3. helyezett és Kiss Péter világ-és Európa-bajnok bizonyítja, hogy a sportban és a sporttal minden lehetséges.

A licitzáró élő műsorban jobban megismerhetjük a versenyzőket. A rendezvény házigazdái, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke és Bábi Anna beszélgetnek majd a sportolókkal, akik egy rendhagyó jótékonysági evezésen is megmérettetik magukat.

Jótékonysági aukció

Az aukció online zajlik az Alapítvány Facebook oldalán. Július 6-án lehet megtenni az első téteket. A legnagyobb összeget ajánló különleges élménnyel lesz gazdagabb: a négy kiváló sportolóval részt vehet egy közös vacsorán és az azt követő bulin a Fröccsterasz all inclusive élmény-felajánlása jóvoltából.

A licitet 2020. július 11-én 11:15 órakor zárjuk, a nyertes nevét a Minden sport mindenkié! rendezvényen hirdetjük ki az élő stream közvetítésben.

Az aukcióval a Magyar Szervátültetettek Szövetségét támogatjuk.

Legyen minden sport mindenkié! Csatlakozzon a programhoz!

Licitálni tehát a Civilút Alapítvány facebook oldalán lehet 2020. július 6-án 10.00 órától. A licit kezdő összege: 20.000 Ft, a licitlépcső: 10.000 Ft.

https://www.facebook.com/civilutalapitvany

Kövesse az élő közvetítést 2020. július 11-én 11.00 órától!

Licitáljon a jótékonysági árverésen és legyen gazdagabb egy különleges élménnyel!