carousel

Hírek

Együttműködés a Magyar Védőnők Szakmai Szövetségével

A Civilút Alapítvány és a Magyar Védőnők Szakmai Szövetsége együttműködési megállapodást kötött, amelynek részeként kiemelt figyelmet fordítanak a testi-lelki egészség védelmével összefüggő programokra és a családbarát szemlélet erősítésére.

Tovább

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban, amelyet a Civilút Alapítvány indított az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségével (ÉFOÉSZ) együttműködésben. 

Tovább
6265 mosolyt rajzoltunk a Varázsceruzával
Stratégiai partnerünk az Egyszülős Központ is

Együttműködési megállapodást kötött a Civilút Alapítvány és az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány. A két civil szervezet már korábban is több programban támogatta egymás munkáját.

Tovább

Szeptember 19-én, szombaton került sor arra a közös vacsorára, amelyet a Fröccsterasz ajánlott fel a Civilút Alapítvány által kezdeményezett Minden sport mindenkié! jótékonysági árverésre. A vacsora meghívást Velkey Ádám szervátültetett többszörös világbajnok atléta kapta meg.

Tovább
Minden sport mindenkié! – Élményvacsora
A NOE is csatlakozott a Varázsceruza akcióhoz

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete is csatlakozott a Varázsceruza jótékonysági kezdeményezésünkhöz. A szervezet által gyűjtött sok-sok rajzeszközt tegnap adta át Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke. Ezúton is köszönjük a NOE együttműködését, segítségét! 

Tovább

 A Príma üzletek is csatlakoztak a Civilút Alapítvány Varázsceruza - Rajzolj mosolyt! jótékonysági akciójához, szeptember 12-ig Budapesten és Pest megyében összesen 26 üzletben adhatók le az adományok. 

Tovább
Varázsceruza gyűjtőpontok már a Príma üzletekben is
A Magyar Posta is csatlakozott a VARÁZSCERUZA - Rajzolj mosolyt!  kezdeményezéshez

Már a postákon is lehetősége van bárkinek támogatni a Civilút Alapítvány Varázsceruza - Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióját. Augusztus 24-től az 50 legforgalmasabb budapesti postán is leadhatók a sérült gyermekeknek szánt rajzeszközök, az ügyfélterekben elhelyezett gyűjtődobozokba. 

Tovább

A Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akció célja, hogy rajzeszközöket, elsősorban színes ceruzákat gyűjtsünk a fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára. Az összegyűjtött rajzeszközöket az ÉFOÉSZ segítségével juttatjuk el a sérült emberekhez.  

Tovább
Varázsceruza
A Puskás musical jószolgálati partnerei vagyunk!

Puskás, a musical címmel nagyszabású zenés színházi produkció készült Szente Vajk rendezésében; a legismertebb magyar életéről szóló darab elő-bemutatója augusztus 20-án lesz az Erkel Színházban. A Civilút Alapítványt az a megtiszteltetés érte, hogy jószolgálati partnerként segíthetjük a produkciót.

 

Tovább

Jótékonysági árverés az Exatlon Hungary nyerteseivel és parakajakos bajnokokkal

Tovább
Minden sport mindenkié!
Be My Eyes

Van okostelefonod? És Facebook-profilod vagy email-fiókod? Igen! Akkor egyszerűbben lehetsz önkéntes, mint az gondolnád!

Tovább

Szeretnél segíteni másoknak? Adj vért!

A véradás olyan önkéntes vállalás, amellyel rászoruló betegeket segíthetünk.

Tovább
Segíts másoknak, adj vért!
Önkéntesnek lenni jó!

A Civilút egyik célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi és az egyéni felelősségvállalás fontosságára. Szerintünk ennek egyik legjobb kifejezési formája az önkéntesség, amikor önzetlenül segítesz másoknak és magadnak is.

Tovább