carousel

Rólunk írták

Odaadó

Folytatódik a Minden sport mindenkié!

Mindenkinek a mentális egészségről

Varázsceruza jótékonysági akció

Puskás, a musical jószolgálati partnerség

Minden sport mindenkié - hírek


Vélemények

Dr. Vetter Szilvia PhD.

Dr. Vetter Szilvia PhD.

központvezető

Állatorvostudományi Egyetem

Állatvédelmi Jogi, Elemző- és Módszertani Központ

Az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjának vezetőjeként igyekszem minden olyan lehetőséget megragadni, amellyel az állatvédelem ügyét népszerűsíthetem. Meggyőződésem ugyanis, hogy látványos eredményeket ezen a területen is csak össztársadalmi összefogással érhetünk el.

Óriási köszönettel tartozom a Civil út Alapítvány szakembereinek azért, hogy az állatvédelem aktuális kérdéseiről egy mindenki számára izgalmas és tartalmas online konferenciát szerveztek, a lehető legprofesszionálisabb módon. Ezúton is köszönöm a megtisztelő felkérést a részvételre, melynek örömmel tettem eleget. Már az előadásom címével is arra kívántam rámutatni, hogy az állatvédelemre mint az együttműködés művészetére tekintek és munkám során is az összefogásra helyezem a hangsúlyt.

A magyarországi állatvédelem, a felelős állattartás eszméinek népszerűsítése közös ügyünk.

Többek között ennek felismerésében segítenek a Civil út Alapítvány konferenciáján elhangzott előadások, melyek megtekintését szeretettel ajánlom minden érdeklődő figyelmébe.

Ovádi Péter

Ovádi Péter

Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős

miniszteri biztos

A Civilút Alapítványban egy olyan szervezetet ismertem meg, amely közös ügynek és közös felelősségnek tekinti az állatvédelmet. A Civilút csapatának kiemelten fontos az állatok sora. A tenni akarásukat egy jól összeállított, elsőrangú konferenciával is bizonyították.

Kardosné Gyurkó Katalin

Kardosné Gyurkó Katalin

elnök

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

"Én nagyon tisztelem és szeretem a cselekvő embereket, azokat, akik úgy gondolják, hogy az életük nem csak önmagukról szól, hanem egy tágabb közösség szolgálatában is áll. Különösen fontos ez a szolgálat, ha olyan emberekre irányul, akik nem, vagy csak nehezen boldogulnak segítség nélkül. A Varázsceruza program kapcsán dolgoztam először együtt a Civilúttal, ezért tudom, hogy céljaik - különösen a mentális betegségekkel küzdők támogatása - nem csupán tiszteletre méltók, de mögöttük valós teljesítmény, őszinte elkötelezettség áll. Igaz civilek, igazi barátok!"