carousel

Rólunk írták

Folytatódik a Minden sport mindenkié!

Mindenkinek a mentális egészségről

Varázsceruza jótékonysági akció

Puskás, a musical jószolgálati partnerség

Minden sport mindenkié - hírek


Vélemények

Kardosné Gyurkó Katalin

Kardosné Gyurkó Katalin

elnök

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

"Én nagyon tisztelem és szeretem a cselekvő embereket, azokat, akik úgy gondolják, hogy az életük nem csak önmagukról szól, hanem egy tágabb közösség szolgálatában is áll. Különösen fontos ez a szolgálat, ha olyan emberekre irányul, akik nem, vagy csak nehezen boldogulnak segítség nélkül. A Varázsceruza program kapcsán dolgoztam először együtt a Civilúttal, ezért tudom, hogy céljaik - különösen a mentális betegségekkel küzdők támogatása - nem csupán tiszteletre méltók, de mögöttük valós teljesítmény, őszinte elkötelezettség áll. Igaz civilek, igazi barátok!"

Horváth Gábor

Horváth Gábor

kétszeres olimpiai bajnok,

elnök

Magyar Ergométer Szövetség

 

"A Magyar Ergométer Szövetséggel az ergométeres sporteszközök népszerűsítését tűztük ki célul. Ennek elérésében hatalmas segítség számunkra a Civilút Alapítvánnyal való együttműködésünk. Több sikeres közös projekten vagyunk túl, a fogyatékkal élők elérésében értük el a legnagyobb eredményt. A sport közösséget teremt, összeköt, ahogy a Civilút is, ebben rejlik közös munkánk ereje."
Szabó László

Szabó László

elnök

Magyar Paralimpiai Bizottság,

producer

Puskás, a musical

"Úgy élem az életemet, úgy teszem a dolgomat, hogy mindig nagyon figyeljek az első benyomásra, amit valaki vagy valakik vagy valami tesz rám. Nagyon hiszek az első benyomások erejében!

Ruttkay Rékát és munkatársai döntő többségét régről ismerem, ez nyilván pozitívan befolyásolt, amikor a Civilúttal "találkoztam". Mégis, akkor lettem egész biztos abban, hogy amit a Civilúttal szeretnének megvalósítani, az klassz és fontos dolog, amikor Réka először beszélt nekem egy telefonbeszélgetés során róla. Annyi lelkesedéssel, szeretettel, hittel mesélt a terveikről, hogy azonnal tudtam - első benyomásra! -, hogy ez  dolog lesz! És onnantól én együtt járok a Civilúttal az ő útjukon! És ezt mindenkinek jószívvel és bátran javaslom!"