carousel

12. Szenes Iván Emlékkoncert 2022

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT

Szenes Iván Emlékkoncert – Regisztráljon most az ingyenes jegyért!

Szeptember 11-én 18.30 órakor ismét megrendezik a nagysikerű Szenes Iván Emlékkoncertet Budapesten, a Szenes Iván téren. A szervezők jóvoltából az Odaadó Program ingyenes jegyeket kapott, amelyekkel az Odaadó tagjait szeretnénk megajándékozni. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Figyelem! Az ingyenes férőhelyek száma korlátozott! Mielőbb regisztráljon!

A regisztráció menete:

Az oldal alján a REGISZTRÁLOK gombra kell kattintani, majd kitölteni az adatokat és a JELENTKEZEM gombra kattintva a jelentkezést elküldeni.

Ha a regisztrációval kapcsolatban kérdése van, írjon az info@civilut.hu címre

A jegyet a regisztráció után e-mailben megküldjük Önnek. Ha lehetősége van, nyomtassa ki. Ha nem tudja kinyomtatni, töltse le a telefonjára a jegyet fényképként és azt mutassa be a helyszínen.

A koncertről:

Szenes Iván Emlékkoncert - interaktív zenés műsor Szenes Iván slágereivel. Dalok,
történetek, szerelmek egy legenda életéből.

Időpont: 2022. szeptember 11. vasárnap 18:30 óra, érkezés 17:30 órától (Esőnap: szeptember 18.)

Helyszín: Budapest VIII. kerület Szenes Iván tér (megközelíthető az Üllői útról a Delejen utcán keresztül vagy az Orczy útról az Elnök utcán keresztül).

Fellépők:

Bodrogi Gyula, Szenes Andrea, Apostol Együttes, Zalatnay Sarolta, Kökény Attila, Soltész Rezső, Nyári Károly, Nyári Edit, Nyári Alíz, Schmuck Andor, Singh Viki, Bo Viktor, Malek Andrea, Malek Miklós, Mészáros János Elek, Szacsvay László, Csonka András, Szabó Ádám, Kocsis Tibor, Opitz Barbara

Várjuk szeretettel a Szenes Iván Emlékkoncerten!

Az Odaadó csapata