carousel

Rólunk írták

Állatvédelmi konferencia

Odaadó

Folytatódik a Minden sport mindenkié!

Mindenkinek a mentális egészségről

Varázsceruza jótékonysági akció

Puskás, a musical jószolgálati partnerség

Minden sport mindenkié - hírek


Vélemények

Trokán Péter

Trokán Péter

Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész

Minél több erős és tudatos civil szervezet létezik, annál többet tudnak tenni a közösségért, a társadalomért, értünk. A Civilút Alapítvány olyan civil szervezet, amely sok-sok hasznos programot megvalósít, miközben a felelősségvállalás fontosságára hívja fel a figyelmet. Örülök, hogy megismertem a Civilutat és az Odaadó Portál Nagyköveteként én is segíthetem a munkájukat.

Dr. Vetter Szilvia PhD.

Dr. Vetter Szilvia PhD.

központvezető

Állatorvostudományi Egyetem

Állatvédelmi Jogi, Elemző- és Módszertani Központ

Az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjának vezetőjeként igyekszem minden olyan lehetőséget megragadni, amellyel az állatvédelem ügyét népszerűsíthetem. Meggyőződésem ugyanis, hogy látványos eredményeket ezen a területen is csak össztársadalmi összefogással érhetünk el.

Óriási köszönettel tartozom a Civil út Alapítvány szakembereinek azért, hogy az állatvédelem aktuális kérdéseiről egy mindenki számára izgalmas és tartalmas online konferenciát szerveztek, a lehető legprofesszionálisabb módon. Ezúton is köszönöm a megtisztelő felkérést a részvételre, melynek örömmel tettem eleget. Már az előadásom címével is arra kívántam rámutatni, hogy az állatvédelemre mint az együttműködés művészetére tekintek és munkám során is az összefogásra helyezem a hangsúlyt.

A magyarországi állatvédelem, a felelős állattartás eszméinek népszerűsítése közös ügyünk.

Többek között ennek felismerésében segítenek a Civil út Alapítvány konferenciáján elhangzott előadások, melyek megtekintését szeretettel ajánlom minden érdeklődő figyelmébe.

Ovádi Péter

Ovádi Péter

Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős

miniszteri biztos

A Civilút Alapítványban egy olyan szervezetet ismertem meg, amely közös ügynek és közös felelősségnek tekinti az állatvédelmet. A Civilút csapatának kiemelten fontos az állatok sora. A tenni akarásukat egy jól összeállított, elsőrangú konferenciával is bizonyították.