carousel

Rólunk írták

Kapocs Komplex Mintaprogram

Állatvédelmi konferencia

Odaadó

Folytatódik a Minden sport mindenkié!

Mindenkinek a mentális egészségről

Varázsceruza jótékonysági akció

Puskás, a musical jószolgálati partnerség

Minden sport mindenkié - hírek


Vélemények

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka

színművész

Amikor megismertem a Civilút Alapítványt és az Odaadó Programot, boldogan álltam a kezdeményezés mellé, amely az időseket segíti. Ez egy jó ügy mindenkinek, nemcsak a szépkorúaknak!

Trokán Péter

Trokán Péter

Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész

Minél több erős és tudatos civil szervezet létezik, annál többet tudnak tenni a közösségért, a társadalomért, értünk. A Civilút Alapítvány olyan civil szervezet, amely sok-sok hasznos programot megvalósít, miközben a felelősségvállalás fontosságára hívja fel a figyelmet. Örülök, hogy megismertem a Civilutat és az Odaadó Portál Nagyköveteként én is segíthetem a munkájukat.

Dr. Vetter Szilvia PhD.

Dr. Vetter Szilvia PhD.

központvezető

Állatorvostudományi Egyetem

Állatvédelmi Jogi, Elemző- és Módszertani Központ

Az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjának vezetőjeként igyekszem minden olyan lehetőséget megragadni, amellyel az állatvédelem ügyét népszerűsíthetem. Meggyőződésem ugyanis, hogy látványos eredményeket ezen a területen is csak össztársadalmi összefogással érhetünk el.

Óriási köszönettel tartozom a Civil út Alapítvány szakembereinek azért, hogy az állatvédelem aktuális kérdéseiről egy mindenki számára izgalmas és tartalmas online konferenciát szerveztek, a lehető legprofesszionálisabb módon. Ezúton is köszönöm a megtisztelő felkérést a részvételre, melynek örömmel tettem eleget. Már az előadásom címével is arra kívántam rámutatni, hogy az állatvédelemre mint az együttműködés művészetére tekintek és munkám során is az összefogásra helyezem a hangsúlyt.

A magyarországi állatvédelem, a felelős állattartás eszméinek népszerűsítése közös ügyünk.

Többek között ennek felismerésében segítenek a Civil út Alapítvány konferenciáján elhangzott előadások, melyek megtekintését szeretettel ajánlom minden érdeklődő figyelmébe.