Konferencia, kiállítás

X. Európai Nagycsaládos Konferencia Keszthelyen

Együttműködő partnerünk, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete 2021. július 9-11. között Keszthelyen rendezi meg a X. Európai Nagycsaládos Konferenciát, amely egyben az újratalálkozás ünnepe is.  

Online szakmai konferencia az állatvédelemről

Az állami szervek és a társadalmi szervezetek szerepe, feladata és lehetőségei az állatvédelem területén címmel szervezett online szakmai konferenciát a Civilút Alapítvány. A tanácskozásra meghívott szakemberek a jogszabályok, a tudomány és a civil szervezetek szemszögéből vizsgálták meg az állatvédelem helyzetét és legfontosabb kérdéseit.

Online nőnapi konferencia

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Magyar Női Unió (MNU) idén a Mindennapok
Női Szemmel Egyesület (NŐISZEM) támogatásával rendezi meg hagyományos nőnapi
konferenciáját, „Tisztelet a Nőknek" címmel, március 8-án, 11.00 órától.

Lélekmozgató programok a Magyar Parasport Napja alkalmából

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a parasportok és a parasportolók megünneplésére készülve ismét együttműködésre, megemlékezésre hívja az ország összes óvodáját, általános- és középiskoláját Lélekmozgató programjával. 

Sportos Cukros Tavaszi Konferencia

A Sportos Cukorbetegek Egyesülete 2021. március 20-án, szombaton az 1-es típusú cukorbetegek és családjaik számára rendez online konferenciát, a tanácskozás kiemelt témája az inzulinos kezelés két eszköze: a pen és az inzulinpumpa.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Online workshop az otthonfelújítási programról

Online workshopot indított az Egyszülős Központ. Az ingyenesen igénybevehető szolgáltatás során szakértők válaszolnak a kormány új otthonfelújítási programjával kapcsolatban felmerülő kérdésekre. 

Diabétesz Világnap - Online konferencia

A Sportos Cukorbetegek Egyesülete 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy az 1-es típusú cukorbeteg felnőtteket, gyermekeket és családjaikat támogassa, segítse, számukra edukációs, közösségépítő, szabadidős tevékenységeket és programokat szervezzen.
A korábbi években ezen a napon - november 14-én - egy olyan konferenciát szerveztünk nektek, ahol választ kaphattatok a diabétesszel kapcsolatos összes kérdéseitekre. Sajnos idén nincs lehetőségünk ezt személyesen megadni nektek, de nem szeretnénk ha úgy telne el ez a nap, hogy nem ünnepeljük meg kellőképpen a Diabétesz Világnapot.