carousel

19. FINA Világbajnokság - vízilabda

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT

A Civilút Alapítvány a Nemzeti Sportügynökség Zrt.-vel (NSÜ) kötött együttműködési megállapodás értelmében a 2022. június 18. és július 3. között megrendezésre kerülő 2022. évi 19. FINA Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság Jószolgálati Partnere.

A Nemzeti Sportügynökség Zrt. és a Civilút Alapítvány is elkötelezett abban, hogy a világbajnokság eseményein a családok, a fogyatékossággal és nehezítettséggel élő emberek, valamint egészségügyi dolgozók minél nagyobb számban részt tudjanak venni, és megismerjék a sport, a közös szurkolás örömét, közösségépítő erejét. Számunkra óriási megtiszteltetés, hogy ebben az NSÜ partnerei lehetünk és együttműködő partnereink számára átadhatjuk a rendezők jóvoltából felajánlott térítésmentes belépőjegyeket.

Program: női vízilabda

17:00 ARG-KAZ
18:30 NZL-CAN

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben biztosan részt tud venni az eseményen. Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges. 

A jegyeket az esemény előtt e-mailben fogjuk kiküldeni a regisztrált e-mail címekre.

Amennyiben családdal, barátokkal érkezne az eseményre, kérjük, hogy ezt jelezze az info@civilut.hu e-mail címen az esemény dátumának és az együtt érkezők nevének megjelölésével - ebben az esetben egymás mellé szóló jegyeket tudunk küldeni. A jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a belépéskor telefonról is beolvasható a rajta szereplő QR kód.

A jelentkezési lehetőség az esemény kezdetekor lezárul.

Amennyiben a létszám betelt, a regisztráció a továbbiakban nem elérhető. 

A regisztrációról e-mailben visszaigazolást küldünk az Ön adataival. 

Regisztrációjával Ön kijelenti, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat megismerte.