carousel

BENU Férfi Magyar Kupa 2022

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT

A Civilút Alapítvány a Magyar Vízilabda Szövetség jószolgálati partnere. Együttműködésünk során elkötelezettek vagyunk abban, hogy a vízilabda sportág eseményein a családok, a fogyatékossággal és nehezítettséggel élő emberek, valamint az egészségügyi dolgozók minél nagyobb számban részt tudjanak venni, és megismerjék a sport, a közös szurkolás örömét, közösségépítő erejét. Számunkra óriási megtiszteltetés, hogy ebben az MVLSZ partnerei lehetünk és együttműködő partnereink számára átadhatjuk a rendezők jóvoltából felajánlott térítésmentes belépőjegyeket.

Program: férfi vízilabda

17:30 Franciaország - Hollandia
19:00 Magyarország - Japán

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben biztosan részt tud venni az eseményen. Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges, a különböző neveket (pl. családon belül) azonos e-mail címmel is lehet regisztrálni. 

A jelentkezési lehetőség 2022. augusztus 18-án 14:30 órakor lezárul.

Amennyiben a létszám betelt, a regisztráció a továbbiakban nem elérhető. 

A regisztrációról e-mailben visszaigazolást küldünk az Ön adataival

A belépésre jogosító karszalagot a helyszínen, az esemény előtt veheti át munkatársainktól. Az ezzel kapcsolatos részletes információt visszaigazoló levelünkben olvashatja. 

Regisztrációjával Ön kijelenti, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat megismerte, egyúttal tudomásul veszi, hogy a Rendezvénysorozaton Önről fényképfelvétel készülhet, amely közzé tehető.