carousel

19. FINA Világbajnokság - Vízilabda

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT

A Civilút Alapítvány a Nemzeti Sportügynökség Zrt.-vel (NSÜ) kötött együttműködési megállapodás értelmében a 2022. június 18. és július 3. között megrendezésre kerülő 2022. évi 19. FINA Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság Jószolgálati Partnere.

A Nemzeti Sportügynökség Zrt. és a Civilút Alapítvány is elkötelezett abban, hogy a világbajnokság eseményein a családok, a fogyatékossággal és nehezítettséggel élő emberek minél nagyobb számban részt tudjanak venni, és megismerjék a sport, a közös szurkolás örömét, közösségépítő erejét. Számunkra óriási megtiszteltetés, hogy ebben az NSÜ partnerei lehetünk és együttműködő partnereink számára átadhatjuk a rendezők jóvoltából felajánlott térítésmentes belépőjegyeket.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben biztosan részt tud venni az eseményen. Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges.

A jelentkezési lehetőség az esemény kezdete előtt 48 órával lezárul.

Amennyiben a létszám betelt, a regisztráció a továbbiakban nem elérhető. 

A regisztrációról e-mailben visszaigazolást küldünk az Ön adataival. A jegyek átvételével kapcsolatban egy későbbi időpontban, az esemény előtt e-mailben küldünk részletes tájékoztatást. 

Regisztrációjával Ön kijelenti, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat megismerte, egyúttal tudomásul veszi, hogy a Rendezvénysorozaton Önről fényképfelvétel készülhet, amely közzé tehető.