carousel

Kőszívű - A Baradlay-legenda - jelnyelvi tolmácsolással

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT

A Civilút Alapítvány, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a MusicalNeked Produkció együttműködésének eredményeként ismét jelnyelvi tolmácsolással kerül bemutatásra egy népszerű musical. A Kőszívű - A Baradlay-legenda című előadást
2022. szeptember 18-án vasárnap este mutatják be az Erkel Színházban jelnyelvi tolmácsolással.

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is különleges előadással köszönti a jelnyelvek nemzetközi napját (szeptember 23.) a Civilút Alapítvány, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a MusicalNeked Produkció. Szeptember 18-án vasárnap este a Kőszívű - A
Baradlay-legenda című előadást jelnyelvi tolmácsolással mutatják be az Erkel Színházban.

A szervezők a szeptember 18-án este megtartandó előadásra 30 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosítanak a SINOSZ tagoknak.

A kedvezményes színházjegyek megvásárlására SINOSZ tagok jogosultak, így a kedvezményt érvényesítő kódot a regisztrációt követően – a SINOSZ közreműködésével – a Civilút Alapítvány küldi ki az igénylőknek.

A kóddal a SINOSZ tagjai 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg jegyüket a Kőszívű - A Baradlay-legenda című előadásra. A jegyvásárlásra az alábbi linken van lehetőség:

https://koszivumusical.hu/hu/eloadasaink/erkel-szinhaz-2022-szeptember-18-vasarnap-1900

A kedvezményes kódért 2022. szeptember 16-án 14.00 óráig lehet regisztrálni. A jegyvásárlásra az előadás napjáig, a szabad helyek erejéig van lehetőség. 

A jelnyelvi tolmács a színpad jobb oldalán helyezkedik majd el, így a siket, nagyothalló, jelnyelvet használó nézők számára a földszint, jobb oldali szektorokba szóló jegyek az ideálisak.