carousel

SEAT Vízilabda Gálamérkőzés

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT

A Civilút Alapítvány a Magyar Vízilabda Szövetség jószolgálati partnere. Együttműködésünk során elkötelezettek vagyunk abban, hogy a vízilabda sportág eseményein a családok, a fogyatékossággal és nehezítettséggel élő emberek, valamint az egészségügyi dolgozók minél nagyobb számban részt tudjanak venni, és megismerjék a sport, a közös szurkolás örömét, közösségépítő erejét. Számunkra óriási megtiszteltetés, hogy ebben az MVLSZ partnerei lehetünk és együttműködő partnereink számára átadhatjuk a rendezők jóvoltából felajánlott térítésmentes belépőjegyeket.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben biztosan részt tud venni az eseményen. Minden résztvevő számára külön regisztráció szükséges.

A jelentkezési lehetőség 2022. augusztus 12-én 12:00 órakor lezárul.

Amennyiben a létszám betelt, a regisztráció a továbbiakban nem elérhető. 

A regisztrációról e-mailben visszaigazolást küldünk az Ön adataival, valamint a belépéshez szükséges karszalagok átvételének helyével. 

Regisztrációjával Ön kijelenti, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat megismerte, egyúttal tudomásul veszi, hogy a Rendezvénysorozaton Önről fényképfelvétel készülhet, amely közzé tehető.