A Civilút Alapítvány az Esély Sportnapon

A Civilút Alapítvány az Esély Sportnapon

A Civilút Alapítvány az Esély Sportnapon

A Civilút Alapítvány is részt vett az Esély Sportnap – „Egyenlő Játék” című rendezvényen. A II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. által szervezett sportnap célja az volt, hogy segítse a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját.

Az Esély Sportnap a fogyatékossággal élő fiatalok és ép diáktársaik részére biztosított lehetőséget együttműködésre, vetélkedésre. A rendezvény célja az volt, hogy a közös sportolás élményén keresztül lehetőséget teremtsen egymás megismerésére, ezáltal az elfogadó hozzáállás erősítésére. A rendezvényen a csapatok kipróbálhatták tudásukat ülőröplabdában, boccia-ban, para-asztaliteniszben, vak-pingpongban, vaksakkban és kvízjátékban, teljesíthették a kerekesszékes akadálypályát, tájékozódhattak a sötét szobában.

Az Esély Sportnapon a Civilút Alapítvány is részt vett, a Hangzoona Kft. munkatársainak segítségével ingyenes hallásvizsgálattal és a halláshoz kapcsolódó játékokkal várták a résztvevőket. Szintén a Civilút Alapítvány meghívására érkezett a sportnapra a ParaDance Company Kerekesszékes Tánccsoport, amely nagysikerű bemutatót tartott.

A résztvevő csapatok tagjait éremmel, emléklappal ismerték el. A Civilút Alapítvány pedig valamennyi résztvevőnek egy tornazsákot és a Kocka Csoki, az első autizmusbarát csokoládé manufaktúra csokiválogatását adta ajándékba.

Tovább a képgalériára