A Varázsceruza akciót az Auchan Magyarország is segítette

A Varázsceruza akciót az Auchan Magyarország is segítette

A Varázsceruza akciót az Auchan Magyarország is segítette

Az Auchan Magyarország a tavalyi évben csatlakozott először a Civilút Alapítvány Varászceruza jótékonysági gyűjtéséhez, és ebben az évben is nagy értékű tárgyi adománnyal támogatták a sérült gyermekek számára rendezett jótékonysági akciót.

A Civilút Alapítvány ebben az évben már harmadik alkalommal vehetett részt a Sérült Gyermekek Napján, és az adományozóknak köszönhetően idén is sok ezer mosolyt tudott rajzolni a sérült gyermekek arcára.

A jótékonysági gyűjtés egyik kiemelt támogatója az Auchan Magyarország Kft., amely – hasonlóan a tavalyi évhez – idén is nagy értékben ajánlott fel tárgyi adományokat, többek között rajzeszközöket, füzeteket és uzsonnás dobozokat.

A Varázsceruza jótékonysági akció szeptember végéig folytatódik. A kezdeményezés elsősorban pénzadománnyal támogatható az alábbi számlaszámon: GRÁNIT Bank Zrt. 12100011-10545117. (A közlemény rovatba írják be: Varázsceruza.) Az összegyűlt összegből a Civilút Alapítvány további színes ceruzákat vásárol, amelyeket az intézményekben élő sérült gyermekek számára juttatnak el az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság közreműködésével.