Agárdi Szilvia koncert Gyálon

Agárdi Szilvia koncert Gyálon

Agárdi Szilvia koncert Gyálon    

A Civilút Alapítvány Kapocs Komplex Mintaprogramjának keretében Agárdi Szilvia koncertje Gyálon 2022. május 4-én, szerdán 18.00 órától. A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címen lehet.  

Agárdi Szilvia születése óta látássérült. Bal szemének teljes vaksága mellett a jobb szemének volt látásmaradványa, mára ezt is elveszítette. Mégis sikeres, teljesértékű életet él. Modellként dolgozik, esélyegyenlőségi aktivistaként előadásokat tart és csodálatos hangjával, tehetségével elvarázsolja a közönséget. „Elfogadtam önmagam, a hozzám közel állók is elfogadtak, és azon dolgozom, hogy mások is teljes értékű emberként kezeljenek.” – mondta egy interjúban.

Ez a célja a Civilút Alapítvány Kapocs Komplex Mintaprogramjának is; megmutatja, hogy fogyatékossággal élő embertársaink hasznos, értékteremtő tagjai a közösségeknek.  

Ennek a gondolatnak a jegyében rendezi meg a Civilút Alapítvány Agárdi Szilvia koncertjét Gyálon 2022. május 4-én, szerdán 18.00 órától. A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szervezes@gyalikozhaz.hu e-mail címen lehet.

Helyszín: Arany János Közössági Ház és Városi Könyvtár 2360 Gyál, Kőrösi út 118.  

Az előadás Gyál Önkormányzata és a Civilút Alapítvány együttműködésével a Kapocs Komplex Mintaprogram keretein belül kerül megrendezésre.