Autizmus világnap kampány - 2023

Autizmus világnap kampány - 2023

Az Autizmus világnap kapcsán a Civilút Alapítvány Facebook oldalán különleges nyereményjátékot indított. A résztvevőknek nem kell mást tenniük, mint helyes válaszolnak az autizmussal kapcsolatos kérdésekre. A helyes válaszadók között a Civilút olyan ajándékcsomagokat sorsol ki, amelyek elkészítését autizmussal élők segítették.

A Játssz, és nyerj! - Készülj velünk az Autizmus világnapjára! című kampány célja egyrészt a szemléletformálás és az edukáció az autizmussal kapcsolatban. Másrészt felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára és az együttműködésben rejlő lehetőségre.

A nyereményjátékban ajándékcsomagokat sorsolnak ki, amelyekben a KockaCsoki csokoládéválogatása és az Autistic Art művészi igényű jegyzetfüzete található. Mindkét termék elkészítését autizmussal élők segítették.

A kampánnyal az Alapítvány arra is felhívja a figyelmet, hogy támogató vásárlással is segíthetjük az autizmussal élőket: a közelgő Húsvét alkalmából az ajándékokat a KockaCsokitól és az Autistic Art-tól vásároljuk meg! Így az ajándékok nemes ügyet is szolgálnak.