Az Odaadó a JóKor magazinban

Az Odaadó a JóKor magazinban

Az Odaadó a JóKor magazinban  

Az időseknek szóló, ingyenes JóKor magazinban is megjelent az Odaadó Portál, a Civilút Alapítvány időseknek szóló programja. A www.odaado.hu kifejezetten a szenior korosztály számára készült, célja, hogy biztosítsa az idősek számára az önálló, aktív életvitelhez szükséges információkat.

A megbízható hírek, ismeretterjesztő anyagok mellett a portálon megtalálhatók azon szolgáltatók, cégek, intézmények, civil szervezetek vagy önkéntesek, amelyek gondoskodónak és odaadónak vallják magukat az idősek irányába is. Az ingyenes regisztráció után az idősek egyszerűen tudnak keresni számukra megfelelő szolgáltatót, legyen szó akár fodrászról, gyógytornászról, valamilyen szakipari szerelőről, diétás étkezésről vagy önkéntes segítőről. Az idősek maguk is felajánlhatják munkájukat, tapasztalatukat, vagy jelentkezhetnek önkéntesnek.

– Jelenleg az építkezés fázisában vagyunk, de máris sok visszajelzést és hasznos tanácsot kaptunk. Folyamatosan keressük és várjuk a szolgáltatókat és az időseket, akik egyetértenek a célkitűzéseinkkel és részesei szeretnének lenni az Odaadó Közösségnek – nyilatkozta a JóKor magazinban Ruttkay Réka, a portált elindító Civilút Alapítvány kuratóriumi elnöke.