Az Odaadó programról az almáriumban

Az Odaadó programról az almáriumban

Az Odaadó programról az almáriumban

A Duna TV Almárium című műsorában Gulyás Andrea, az Alapítvány kurátora az Odaadó Programról beszélt. A műsor megtekinthető itt:  https://mediaklikk.hu/video/almarium-2022-02-10-i-adas/#. (A riport 28.55-nél kezdődik.)

A Duna TV Almárium című műsorában Gulyás Andrea, az Alapítvány kurátora az Odaadó Programról beszélt. Beszámolt az eddigi tapasztalatokról és visszajelzésekről, valamint arról az idősek helyzetével foglalkozó kutatásról, amelyet a Civilút Alapítvány Odaadó Programja megbízásából a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. készített. - A felmérés alapján kiderült, hogy az idősek, a szenior korosztály sokkal otthonosabban mozog a digitális térben, mint azt feltételeztük – mondta Gulyás Andrea. Hozzátette: a kutatás eredményeinek felhasználásával folytatódik az Odaadó Program fejlesztése és bővítése. A szolgáltatáskereső funkció, a Hírek, a Tudástár és a Civilút Szenior Akadémia után hamarosan megjelenik az Odaadó Applikáció is. 

Az Odaadó Program a www.odaado.hu oldalon érhető el, ahol a Hírek, a Tudástár és a Civilút Szenior Akadémia regisztráció nélkül is elérhető. A szolgáltatáskereső funkcióhoz szükséges a regisztráció, amely ingyenes mind a felhasználók, mind a szolgáltatók számára.

Az odaadás érték, legyen Ön is az Odaadó Közösség tagja!