Bölcső-díj elismerést kaptunk jószolgálati munkásságunkért

Bölcső-díj elismerést kaptunk jószolgálati munkásságunkért

Bölcső-díj elismerést kaptunk jószolgálati munkásságunkért

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) által alapított Bölcső-díj aranybölcső fokozatát vehette át a Civilút Alapítvány. A díjat a nagycsaládosok lehetőségeit kiemelten segítő magánszemélyek és szervezetek erkölcsi elismerésének jeléül adja át a NOE.

A NOE május 20-án rendezett közgyűlésén díjazták azokat a magánszemélyeket és szervezeteket, akik munkájukkal támogatják a családokat. A szervezet a díjakkal szeretné kifejezni háláját és megbecsülését mindazok számára, akik a nagycsaládosokat érintően kiemelkedő tevékenységükkel és elkötelezettségükkel támogatták munkájukat.  “Egy közös hit és felelősség összeköt minket: az élet és az anyaság tisztelete. Mindannyian érezzük a kötelességünket és felelősségünket a jövő generációi, a gyermekek iránt. Az NOE közgyűlése minden alkalommal ünnep, amikor megállunk, hogy megköszönjük a sok segítséget és támogatást.” – írja a Nagycsaládosok Országos Szövetsége közleményében.

A Civilút Alapítvány a Nagycsaládosok Országos Egyesületének aranybölcső fokozatú Bölcső-díját vehette át. Az indoklásban elhangzottak szerint a Civilút 2022-ben a 19. FINA Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság jószolgálati partnereként a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagjait is meghívta a világesemény programjaira - ezzel is támogatva a nagycsaládosokat.

Köszönjük az elismerést!