Budafok-Tétény is Odaadó Település

Budafok-Tétény is Odaadó Település

Budafok-Tétény is Odaadó Település

Alapítványunk stratégiai partnerségi megállapodást kötött Budafok-Tétény önkormányzatával. Így hamarosan Budapest XXII. kerületében is elindul a szenior korosztályt segítő Odaadó Programunk. A partnerségi megállapodást Gulyás Andrea, a Civilút Alapítvány kurátora és Karsay Ferenc polgármester írta alá december 8-án a Városháza Házasságkötő termében.

A Civilút Alapítvány által kidolgozott és felépített Odaadó Program célja, hogy az online térben, a www.odaado.hu weboldalon keresztül összekösse az időseket és a magukat megbízhatónak, odaadónak valló vállalkozásokat, szolgáltatókat, intézményeket. Az Odaadó Program amellett, hogy segít az idősek mindennapjaiban, ennél többet is ad. Az odaado.hu alapelve ugyanis, hogy a jól végzett munka, több mint anyagi haszon. Olyan érték, amely pénzben nem mérhető. Azok az odaadó vállalkozások, akik gondoskodó szemlélettel, törődéssel fordulnak az idősek felé, példát mutatnak. Erre a társadalmi felelősségvállalásra épül az Odaadó Portál. A különböző szolgáltatók, segítő szervezetek, önkéntesek integrálásával egy Odaadó Közösség jön létre, amelynek pillérei a gondoskodás, az odafigyelés, a felelősségérzet, és az így megszülető társadalmi haszon.

A weboldalra mind a felhasználók, azaz az idősebb emberek, mind pedig a szolgáltatók ingyenesen regisztrálhatnak. A regisztráció után a felhasználók egy keresőprogram segítségével a szolgáltatói profilok közül kiválaszthatják a számukra megfelelő szolgáltatót. Emellett a weboldalon önkéntesnek is lehet jelentkezni, valamint az idősek megbízható híreket, a Tudástárban hasznos és megbízható cikkeket olvashatnak, a Videók között pedig megtalálhatóak a Civilút Szenior Akadémia előadásai. Az Odaadó Programról a Budafok-Tétényben élők hamarosan külön értesítést is kapnak majd.

További részletek: https://budafokteteny.hu/hir/ujabb-strategiai-partnerei-lettek-az-onkormanyzatnak