Egy hónap alatt 500 kilométert utaztunk a MÁESZ-szel

Egy hónap alatt 500 kilométert utaztunk a MÁESZ-szel

Az elmúlt hónapban a BENU-val jártuk be Magyarországot. Veszprém, Szolnok és Pilisvörösvár – az ország három különböző pontja, de a cél mindenhol közös volt. Az egészség megőrzése, a prevenció és a családok életmódjának alakítása.

A MÁESZ szervezésében a BENU Családi Életmód Napjain voltunk jelen, ahol a részvétel ezúttal is ingyenes volt az érdeklődők számára. A Civilút Alapítvány szemléletformáló influenszere, Kondákor Zsófi ismertette szervezetünk programjait. A családosok elsősorban az Odaadó és a Szeretettől Édes Főzősuli Programokról kaptak tájékoztatást.

A programban résztvevő 76 szakmai szervezet vezetőjének közös célja, hogy szövetségben, egyetértésben segítse Magyarország fejlődését, a magyar családok iránti hűséggel és gondviseléssel egy egészségesebb nemzet formálását.

A Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2020-2025 időszakában a gyermekekre, fiatalokra, családokra összpontosít a „Fókuszban a megelőzés, Gyermekek – Fiatalok – Családok Évének” keretében. A program szorosan igazodik az Európai Uniós irányelvekhez, a WHO és az ENSZ világnapi eseményeihez.