Elindult a világkiállítás Jószolgálati Programja

Elindult a világkiállítás Jószolgálati Programja

Elindult a világkiállítás Jószolgálati Programja

Az „Egy a Természettel” Vadászati ​​és Természeti Világkiállítás szervezői elkötelezettek aziránt, hogy a fogyatékossággal élő embertársaink számára elérhetővé tegyék, vagy megkönnyítsék a Budapesten zajló kiállítás látogatását. E szándékuk megvalósulását teszi lehetővé az „Egy a Természettel” Jószolgálati Program.

Az „Egy a Természettel” Vadászati ​​és Természeti Világkiállítás hivatalos partnere a jószolgálati partnerségben a Szerencsejáték Zrt. és a Civilút Alapítvány. A Program része, hogy  a fogyatékossággal élőket segítő szervezeteknek, valamint a Civilút Alapítvány nehezítettséggel élőket támogató együttműködő partnereinek a csoportjai előzetes regisztráció után, díjmentesen tekinthetik meg a világkiállítás központi rendezvényét a megújult HUNGEXPO-n.

A fogyatékossággal élőket segítő szervezetek itt regisztrálhatnak:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=49o-wbHFyUyKqOsHHY6cML7VOzgqi7JHlky_XLXEfeJUMlRYTFVBTzhXSDU2WDFXNUxaUzFTOTAyOCQlQCN0PWcu

A regisztrált csoportoknak szeptember 28-tól hétköznaponként 10 óra és 19 óra között ingyenesen látogatható a világkiállítás. A csoport létszáma minimum 5, maximum 100 fő lehet egyszerre, egyidejűleg.

További információ itt: https://onewithnature2021.org/joszolgalati-program