Értékes díjjal jutalmazták a Varázsceruza program mentoráltjait

Értékes díjjal jutalmazták a Varázsceruza program mentoráltjait

Hatalmas elismerésben részesültek a Civilút Alapítvány első zenei tehetségkutató és tehetséggondozó program résztvevői. Kovács Cintia, Kovács Dzsenifer és Pintér Norbert személyesen vehette át az elismerő oklevelet dr. Kozma Ákostól, az alapvető jogok biztosától.

Nagy utat járt be az elmúlt közel egy évben a Varázsceruza program. Eszköz- és adománygyűjtő szerepén túlnőve tavaly elindította első, a fogyatékossággal élő emberek körében meghirdetett zenei tehetségkutató és tehetséggondozó programját, melyhez Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekes, dalszövegírója adta az arcát és persze a lelkét is.

A program sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a kiválasztott négy mentorált, a Kovács testvérpár, Cintia és Dzsenifer, Madaras Dorottya és Pintér Norbert zeneileg és lelkileg is nagyot fejlődtek a három hónapos képzés alatt, aminek kézzel fogható bizonyítéka a három gyönyörű dal, mely kivétel nélkül a szívekig hatol.

Dr. Kozma Ákos a június 11-ei Fogyatékosügyi Tanácsadó Testület Ülésén nem csak szóban méltatta a Civilút Varázsceruza Programjában résztvevő fiatalok munkáját, tehetségüket és szorgalmukat oklevéllel és ajándékutalvánnyal ismerte el.

Kovács Dzsenifer és Kovács Cintia, dalszerző és énekes testvérpárnak lehetősége volt személyesen is előadni a tanács tagjainak a Sötét éjjel című dalukat. Pintér Norbert producer - zeneszerző mentorált Madaras Dorottya betegségből adódó távolmaradása miatt Zálogház című közös daluk videoklipjét mutatta be a jelenlévőknek.

 

Még soha nem vehettünk át díjat, nagyon jólesett, hogy elismerték a teljesítményünket. Fantasztikus érzés volt átvenni az oklevelet. Nemsokára elérkezik a koncert, amire nagyon készülünk, pont jókor jött egy kis lelki támogatás. Nagyon hiányzik a Varázsceruzával járó forgatag, jó volt benne részt venni – mondta el a díjátadó után Dzsenifer.

Köszönjük szépen az elismerést!