Fodor Zsóka a Mokka vendége

Fodor Zsóka a Mokka vendége

Fodor Zsóka a Mokka vendége

Fodor Zsóka, a népszerű színművész tavasszal csatlakozott az Odaadó Közösséghez. Tapasztalatairól, élményeiről most a TV2 Mokka című műsorában beszélt. Mint mondta, boldogan állt a kezdeményezés mellé, amely az időseket, szép korúakat segíti.

Folyamatosan bővül a Civilút Alapítvány programja, már több százan regisztráltak a www.odaado.hu oldalra, amely kifejezetten a szenior korosztálynak szól. A színművésznő részletezte, miért tartja fontosnak és hasznosnak ezt a programot.

Jól tudjuk, hogy a legtöbb problémát az okozza az időseknek, ha valami elromlik a lakásban, vagy esetleg valamilyen gondozásra van szükségük. Ilyenkor sok idős ember nem tudja, hova fordulhat. Az odaado.hu oldal ebben nyújt segítséget. Ezen az internetes oldalon összegyűjtik azokat a szakembereket, vállalkozókat, cégeket, intézményeket és civil szervezeteket, akik törődéssel fordulnak az idősek felé, megbízhatónak és odaadónak vallják magukat. Így az Odaadó segíti az időseket a tájékozódásban, és segíti a szakembereket is, hiszen ingyenesen bemutathatják a szolgáltatásaikat  - mondta Fodor Zsóka, az Odaadó Program háziasszonya. 

Link: https://tv2play.hu/mokka/fodor_zsoka_csodalatos_kezdemenyezes_elere_allt_elarulta_a_reszleteket?fbclid=IwAR1SjGwULw2bCMmpGUEhmNM3M_oIWc5iABrqkfOgskGIGXdw9ir0pjPL34Q