Fodor Zsóka, az Odaadó Háziasszonya

Fodor Zsóka, az Odaadó Háziasszonya

Fodor Zsóka, az Odaadó Háziasszonya    

Ismét egy művész csatlakozott a Civilút Alapítvány által elindított, időseket segítő Odaadó Programhoz. Fodor Zsóka lett az Odaadó Háziasszonya. A színművész fontosnak tartja a kezdeményezést, amely az időseket segíti.  

Folyamatosan bővül a Civilút Alapítvány Odaadó Programja, már több százan regisztráltak a www.odaado.hu oldalra, amely kifejezetten a szenior korosztálynak szól.  

Az Odaadó egy olyan weboldal, ahol az alapítvány segít összegyűjteni azokat a szakembereket, vállalkozókat, cégeket, intézményeket és civil szervezeteket, akik törődéssel fordulnak az idősek felé, megbízhatónak és odaadónak vallják magukat. Regisztráció után az idősek megkereshetik azokat a szakembereket, amelyekre szükségük van és a weboldalon keresztül felvehetik a kapcsolatot velük. Más, hasonló weboldalakkal szemben az Odaadó oldalra ingyenesen lehet regisztrálni. Az Odaadó Portál abban is segíti az időseket, hogy itt megbízható és hiteles információkat találnak, a Tudástárban ismeretterjesztő, segítséget nyújtó cikkek vannak.  

Fodor Zsóka, a népszerű színművész is csatlakozott az Odaadó Programhoz, az Odaadó Háziasszonyaként hívja fel a figyelmet az idősekkel való törődés fontosságára.   

-  Sok idős ember nem tudja, hova fordulhat, ha például valami elromlik a lakásban vagy esetleg valamilyen gondozásra van szükségük. Az odaado.hu oldal ebben nyújt segítséget. Ezen az internetes oldalon összegyűjtik azokat a szakembereket, vállalkozókat, cégeket, intézményeket és civil szervezeteket, akik törődéssel fordulnak az idősek felé, megbízhatónak és odaadónak vallják magukat. Így az Odaadó segíti az időseket a tájékozódásban, és segíti a szakembereket is, hiszen bemutathatják a szolgáltatásaikat – mondta Fodor Zsóka.   

Kiemelte, hogy számára nagyon fontos, hogy az Odaadó weboldalra jelentkezhetnek azok az idősebb tapasztalt szakemberek is, akik nyugdíj mellett alkalmanként vállalnának elfoglaltságot, szakértelmüket felajánlhatják akár önkéntesként, akár díjazásért.  

Az odaado.hu weboldal működése egyszerű: az ingyenes regisztráció után a vállalkozók, intézmények, civil szervezetek létrehozzák saját profiljukat, bemutatva az általuk kínált szolgáltatásokat. A felhasználók, azaz az idősebb emberek pedig ezen profilok alapján tudják megkeresni a számukra megfelelő vállalkozót, szakembert. A szolgáltatás megrendelése és a munkadíj kifizetése nem az Odaadó portálon keresztül valósul meg, az oldal a szolgáltatók megtalálásában és a kapcsolatfelvételben nyújt segítséget.  

– Az Odaadó programunk célja, hogy a megváltozott igényekhez igazodva, az online térben nyújtsunk segítséget az idősebbeknek és azon családoknak is, akik távol élnek a szülőktől, de gondoskodni szeretnének róluk – mondta Ruttkay Réka, a Civilút Alapítvány kuratóriumi elnöke.