Fodor Zsóka az Odaadó Programról a Hír TV-ben

Fodor Zsóka az Odaadó Programról a Hír TV-ben

Fodor Zsóka az Odaadó Programról a Hír TV-ben

Fodor Zsóka, az Odaadó Program Háziasszonya és Gulyás Andrea, a Civilút Alapítvány kurátora volt a Hír TV Mozaik című műsor vendége, ahol a lassan egy éves születésnapját ünneplő Odaadó Programról beszélgettek.  

Az Odaadó egy olyan weboldal, ahol az alapítvány segít összegyűjteni azokat a szakembereket, vállalkozókat, cégeket, intézményeket és civil szervezeteket, akik törődéssel fordulnak az idősek felé, megbízhatónak és odaadónak vallják magukat. Regisztráció után az idősek megkereshetik azokat a szakembereket, akikre szükségük van, és a weboldalon keresztül felvehetik a kapcsolatot velük.

-  Sok idős ember nem tudja, hova fordulhat, ha például valami elromlik a lakásban vagy esetleg valamilyen gondozásra van szükségük. Az odaado.hu oldal ebben nyújt segítséget. Ezen az internetes oldalon összegyűjtik azokat a szakembereket, vállalkozókat, cégeket, intézményeket és civil szervezeteket, akik törődéssel fordulnak az idősek felé, megbízhatónak és odaadónak vallják magukat. Így az Odaadó segíti az időseket a tájékozódásban, és segíti a szakembereket is, hiszen bemutathatják a szolgáltatásaikat – mondta Fodor Zsóka színésznő, az Odaadó Háziasszonya. 

Gulyás Andrea pedig azt emelte ki, hogy az odaado.hu továbbra is ingyenes mind a felhasználók, mind a szolgáltatók számára. Azaz ingyenesen regisztrálhatnak az idős emberek is és azok a szolgáltatók, cég, intézmények, vállalkozások, civil szervezetek is, akik az idősekkel foglalkoznak, számukra nyújtanak szolgáltatást.

A Hír Tv adása megtekinthető itt: https://hirtv.hu/mozaik/mozaik-idoseknek-segit-a-civilut-alapitvany-es-fodor-zsoka-2529905