Fókuszban a gabonafélék – Főzősuli 2. lecke

Fókuszban a gabonafélék – Főzősuli 2. lecke

Fókuszban a gabonafélék – Főzősuli 2. lecke  

Ha főételt készítünk ebédre vagy vacsorára, a legjellemzőbb köret a krumpli, a tészta és a rizs. Pedig a különböző gabonafélék és a zöldségek számtalan variációt kínálnak. A Szeretettől Édes Főzősuli második leckéje a gabonafélékről szól.  

A Szeretettől Édes Főzősuliban mozzarellával töltött csirkemell készül házi pesztós gerslivel. A gersli, azaz az árpa méltatlanul mellőzött alapanyag, pedig nem drága, nagyon finom és jól beilleszthető az egészséges táplálkozásba. Erről is beszél a műsorban Vrábel Kriszta, a Főzősuli séfje.  

A Szeretettől Édes Főzősuli meghívott vendége Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke volt.  

A video megtekinthető itt: https://www.youtube.com/watch?v=_4P7cQc-OWg&t=7s

A pontos receptet itt lehet igényelni: https://www.civilut.hu/szeretettol-edes