Hamarosan indul a Szeretettől Édes Főzősuli

Hamarosan indul a Szeretettől Édes Főzősuli

Hamarosan indul a Szeretettől Édes Főzősuli

Szeretettől Édes Főzősuli néven indít edukációs programot a Civilút Alapítvány (nem csak) cukorbeteg gyerekeket nevelő családoknak. A videósorozatban családszervezetekkel együttműködésben, dietetikus szakértő közreműködésével Vrábel Kriszta gasztroblogger készíti el azokat az egyszerű, ugyanakkor ízletes ételeket, amelyek a cukorbetegek is fogyaszthatnak.

A 10+1 részes Főzősuli műsorait a Civilút weboldalán és az alapítvány közösségi média csatornáin (Facebook, Instagram, Youtube) lehet majd megnézni.

Az alapítvány arra is fel kívánja hívni a figyelmet, hogy az egészséges táplálkozás alapjait a családban sajátítják el a gyerekek, ezért a programba bevonták a családszervezeteket is. A szakmai partner Sportos Cukorbetegek Egyesülete mellett az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány, a Fiatal Családosok Klubja, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, a Szülők Háza Alapítvány, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége, a Magyar Női Unió Egyesület, a Magyar Védőnők Szakmai Szövetsége, a Ringató Magyar Zenei Nevelési Alapítvány is közreműködik a cukorbetegséggel élő gyermekeket nevelő családok edukációs programjában.

Támogatónk: KidsOasis Nonprofit Kft. 

S mi minden készül majd a Szeretettől Édes Főzősuli konyhájában? Csupa egészséges finomság, amelyeket a gyerekek is szívesen fogyasztanak! Például hamburger, hűsítő leves, ínycsiklandó mozzarellás csirkemell, juhtúros nokedli, brownietorta, lekvár.

Mindez kevés szénhidráttal és sok-sok szeretettel…

Részletek: https://www.youtube.com/channel/UCsEG7dNA1sybaxvNzVA3d0Q