Januári jószolgálat a Puskás, a musical előadásain

Januári jószolgálat a Puskás, a musical előadásain

Januári jószolgálat a Puskás, a musical előadásain

Ebben az évben is folytatódik a Civilút Alapítvány és a Puskás, a musical stábjának együttműködése. Az év első hónapjának előadásain ezúttal is fogyatékossággal, nehezítettséggel élő embereket láthatott vendégül az Alapítvány.

Január 25-én a Civilút Alapítvány az Autisták Országos Szövetségével együttműködésben olyan családokat hívott meg az előadásra, akik autizmussal érintett gyermeket nevelnek, vagy érintett családtagot gondoznak.

Január 26-án a látássérült emberek számára is biztosították az Alapítvány közreműködésével a színházi élményt. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) és a MusicalNeked Produkció együttműködésével audionarrációval mutatták be az előadást. A program nagykövetei Agárdi Szilvia látássérült előadóművész és Lengyel Zsófia látássérült kommunikációs szakember, parasportoló voltak.

Végül, de nem utolsó sorban január 27-én a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) közreműködésével a Parafitt SE sportolói és családtagjaik tekinthették meg a népszerű musicalt.

A Civilút Alapítvány a kezdetektől fogva a Puskás, a musical jószolgálati partnere. Fontosnak tartják, hogy minél több ember számára közelebb hozzák a világklasszis magyar futballista, Puskás Ferenc életét, hiszen karrierje és sikerei ma is példaként szolgálhatnak.