Jószolgálati partnerség: SEAT Kupa

Jószolgálati partnerség: SEAT Kupa

Jószolgálati partnerség: SEAT Kupa

A Civilút Alapítvány a Magyar Vízilabda Szövetség jószolgálati partnereként működött közre a SEAT Kupa gálamérkőzésen. A sikeres együttműködés révén 300 fő, fogyatékossággal, nehezítettséggel élő emberek, nagycsaládosok, egyszülős családok, valamint egészségügyi dolgozók vehettek részt a mérkőzésen és szurkolhattak a magyar vízilabda válogatottnak.

Összesen 300 térítésmentes jegyet ajánlott fel a Magyar Vízilabda Szövetség a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában megrendezett, Magyarország – Ausztrália női vízilabdamérkőzésre a jószolgálati partneri együttműködés keretében.  

A tiszteletjegyeket a Civilút Alapítvány a partnerszervezetein keresztül juttatta el az érintetteknek: 26 fogyatékossággal, nehezítettséggel élő emberekkel, nagycsaládosokkal, egyszülős családokkal, valamint egészségügyi dolgozókkal foglalkozó civil szervezet, alapítvány és intézmény vett részt a belépőjegyek szétosztásában.

A sikeres együttműködés révén 300 fő, fogyatékossággal, nehezítettséggel élő emberek, nagycsaládosok, egyszülős családok, valamint egészségügyi dolgozók vehettek részt a mérkőzésen és szurkolhattak a magyar vízilabda válogatottnak.