Kapocs Program Dánszentmiklóson

Kapocs Program Dánszentmiklóson

Kapocs Program Dánszentmiklóson

Karvai Sándor vak motoros, és felesége, Karvai Sándorné Anita tartott szemléletformáló interaktív előadásokat a dánszentmiklósi Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. A rendezvény a Civilút Alapítvány által kidolgozott Kapocs Komplex Program keretében valósult meg a településen.

Dánszentmiklóson, az Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatos diákjainak tartott szemléletformáló interaktív előadást Karvai Sándor vak motoros, és felesége, Karvai Sándorné Anita a vakok és látássérültek mindennapjairól 2022. november 3-án. Az előadást a Civilút Alapítvány szervezte a Kapocs Komplex Program keretében.

Az interaktív előadásokon az iskola felső tagozatos diákjai vettek részt, akik részesei lehettek kicsit a vakok és gyengénlátók mindennapjainak. Kipróbálhatták, milyen „vakon” közlekedni, vizet tölteni egy pohárba vagy megállapítani, mennyi az idő.

A Civilút Alapítvány által kidolgozott Kapocs Komplex Program célja a szemléletformálás és annak bemutatása, hogy a fogyatékossággal élő embertársaink hasznos, értékteremtő tagjai a közösségeknek.