Kapocs program: Nagy sikerű koncert Ócsán

Kapocs program: Nagy sikerű koncert Ócsán

Kapocs program: Nagy sikerű koncert Ócsán

A Civilút Alapítvány Kapocs Komplex Mintaprogramjának keretében a NemAdomFel Együttes nagy sikerű koncertet adott az Ócsai Református Templomban.  

A NemAdomFel Együttes Magyarország első, sérült emberekből álló zenekara, a szólisták kivétel nélkül sérült - mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült - előadók. Fellépéseikkel és sikereikkel bizonyítják, hogy a fogyatékossággal élő embertársaink hasznos, értékteremtő tagjai a közösségeknek.  

Június 7-én Ócsán léptek fel és a Civilút Alapítvány Kapocs Komplex Mintaprogramjának keretében nagysikerű koncertet adtak. Az előadás előtt Bukodi Károly polgármester és Vizvári Csilla, a Civilút Alapítvány projektvezetője köszöntötte a közönséget. A közel egyórás koncert számtalan megható és felemelő pillanattal gazdagította a hallgatóságot: kétszer is visszatapsolták a NemAdomFel Együttest, majd vastapssal köszöntötték őket.  

A koncert a Civilút Alapítvány és Ócsa Város Önkormányzata együttműködésében valósult meg, Nt. Hantos Péter lelkipásztornak köszönjük, hogy a koncert az Ócsai Református Templomban valósulhatott meg.