Köszönet és elismerés a bajtársaknak

Köszönet és elismerés a bajtársaknak

Köszönet és elismerés a bajtársaknak 

A Civilút Alapítvány is részt vett a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége küldöttgyűlésén. A megjelent nyugállományú katonákat Szíjgyártó Judit, a Civilút Alapítvány társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója köszöntötte. A résztvevők ajándékcsomagot vettek át a Civilút Alapítványtól.

A Civilút Alapítvány együttműködő partnere, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége május 3-án, Budapesten tartotta küldöttgyűlését. Az eseményen a Civilút Alapítvány is bemutatkozott a bajtársaknak. A nyugállományú katonákat Szíjgyártó Judit, a Civilút Alapítvány társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója köszöntötte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Zrínyi Campusán.

- Önök építették számunkra azt a jelent, amellyel mi egy újabb nemzedék jövőjét alapozhatjuk meg. Az előttünk járó generációk gondoskodtak rólunk, formálták világunkat, vagy - ahogyan Önök katonaként - megteremtették a biztonságunkat. A fiatalabb generációk felelőssége, hogy visszaadják és egyben továbbadják mindezt – mondta köszöntőjében az igazgató.

Beszédében bemutatta a Civilút Alapítvány Odaadó Programját, amely az idősebb generációt segíti, a közösségre és a nemzedékek közötti szolidaritásra épül.

Felidézte a BEOSZ mottóját is: Együtt egymásért – Együtt a jövőért. Majd hozzátette: „Mi is ezért dolgozunk. Egymásért. A jövőért.

”A résztvevőknek – összesen 180 főnek - a Civilút Alapítvány átadta azokat az ajándékcsomagokat, amelyek a magyar kormány támogatásával készültek. Az egyedi, logózott hátizsákokban nemcsak a Civilút Alapítvány és az Odaadó Program, hanem a Zrínyi Nyomda ajándékai is helyet kaptak.