Megtisztelő elismerésben részesültünk

Megtisztelő elismerésben részesültünk

Az Odaadó-díjátadónk óta Varázsceruza programunkon dolgozunk gőzerővel, és nem számítottunk arra, hogy rövid időn belül bennünket is elismeréssel jutalmaznak majd.

November 10-én részt vettünk a World Athletics Championships Budapest 23 értékelő és egyben zárófogadásán, ahol elismerésben részesítették alapítványunkat. A budapesti atlétikai világbajnokság jószolgálati partnereként több mint 8000 embert segítettünk a világbajnokság élményéhez. Feladatunk volt a lehetőség meghirdetése a velünk együttműködő szervezetek számára, és egyben a jegyigényléstől a kiosztáson át a folyamat teljes kommunikációja.

A 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság nemcsak hazánk történetének legnagyobb sporteseménye volt, hanem egyúttal a legjelentősebb ebben az évben az egész világon. Hatását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Sebastian Coe, a WA elnöke szerint Budapest az új mérce az atlétikai világbajnokságok szervezésében. Ez a nemzetközi siker több ezer szervező, önkéntes és együttműködő partner munkáját dicséri.

Ezúton is köszönjük szépen a szervezőknek, Németh Balázs, a budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatójának, valamint Schmitt Petrának, a budapesti atlétikai világbajnokság fenntarthatósági menedzserének a rengeteg közös élményt a szervezés és a megvalósítás során.