NemAdomFel – Ingyenes koncert Ócsán a Kapocs Komplex Mintaprogram keretében

NemAdomFel – Ingyenes koncert Ócsán a Kapocs Komplex Mintaprogram keretében

NemAdomFel – Ingyenes koncert Ócsán a Kapocs Komplex Mintaprogram keretében  

Magyarország első, sérültekből álló zenekara, a NemAdomFel Együttes lép fel Ócsán a Civilút Alapítvány Kapocs Komplex Mintaprogramjának keretében. A koncert ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak. Időpont: 2022. június 7. (kedd) 18.00 Helyszín: Ócsai Református Műemlék Templom (Ócsa, Dr. Békési Panyik Andor utca 9.)  

A Civilút Alapítvány Kapocs Komplex Mintaprogramjának keretében a NemAdomFel Együttes ad ingyenes koncertet 2022. június 7-én, kedden 18.00 órától Ócsán, a református templomban.   

A NemAdomFel Együttes Magyarország első, sérült emberekből álló zenekara, a szólisták kivétel nélkül sérült - mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült - előadók. Az együttes 20 éve folyamatosan koncertezik, hazánkban és külföldön egyaránt fellépnek. Saját szerzeményeket, és ismert, klasszikus slágereket énekelnek.

Mi a sikerük titka?

Az őszinte lelkesedés és az odaadás. Zenéjük és koncertjeik különleges hangulata mindenhol emlékezetes élményt nyújt a hallgatóságnak. Fellépéseikkel és sikereikkel bizonyítják, hogy a fogyatékossággal élő embertársaink hasznos, értékteremtő tagjai a közösségeknek. Ez a Kapocs Komplex Mintaprogram mottója is.

A koncert a Civilút Alapítvány Kapocs Komplex Mintaprogramjának szervezésében, Ócsa Önkormányzatának együttműködésével valósul meg.