Odaadó díjátadó

Odaadó díjátadó

Odaadó díjátadó   

A Civilút Alapítvány Odaadó díját hárman életmű, öten pedig közösségi kategóriában vehették át. Az ünnepségről készült film megtekinthető a weboldalon.   

A Civilút Alapítvány által alapított Odaadó díjat az együttműködő partnerek ajánlására azok a kiválóságok vehették át, akik különös odaadással tevékenykednek az idősekért, a fogyatékossággal élőkért és a családokért, tevékenységükkel maradandó értéket teremtenek, közösségszervező vagy szakmai munkájuk példaként állítható a társadalom elé.

Életmű kategóriában Alpári Lászlónét, a Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete (ÖNÉ) önkéntesét, Horváthné Pálfi Juditot, a Mozgásjavító Diák Sport Egyesület elnökét és Jakabné Jakab Katalint, a Cukorbetegek Egri Egyesületének elnökét díjazták.  

Közösségi kategóriában Erdélyi Klára, az ÖNÉ önkéntese, Gáti Pál, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány önkéntese, Székelyné Burja Ilona, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének gazdasági vezetője, főtitkára, a Szervátültetettek Országos Szabadidő Sport, Turisztikai és Környezetvédelmi Egyesületének alapítója és elnöke, Székely Kamilla, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete pécsi szervezetének alapítója és Vizdár-Lőczi Gizella, az Esőmanók Tolna Megyei Autista Gyermekekért Közhasznú Egyesület tagja vehette át.  

A díjátadóról készült film megtekinthető a weboldalon: https://www.civilut.hu/programjaink/videok