Odaadó Közösséget építünk

Odaadó Közösséget építünk

Odaadó Közösséget építünk

Elindult a Civilút Alapítvány által létrehozott Odaadó Portál. A www.odaado.hu célja, hogy az idősebbek, a 65 év felettiek gyorsan és egyszerűen megtalálják azokat a cégeket, szolgáltatókat, intézményeket, amelyek törődéssel, odaadással fordulnak az idősek felé. Az Odaadó Magyarország első olyan közösségi, szolgáltatói online „piactere”, ahol kifejezetten a szeniorok érdekeit, értékeit és igényeit tartjuk szem előtt.  

A www.odaado.hu oldalon a megbízható hírek, ismeretterjesztő anyagok mellett megtalálhatók azon szolgáltatók, cégek, civil szervezetek, amelyek gondoskodónak és odaadónak vallják magukat a szenior korosztály irányába. Az ingyenes regisztráció a szolgáltatók bemutatkozó profilt hoznak létre, amelyek segítségével a felhasználók, azaz az idősek megkereshetik a számukra megfelelő szolgáltatást.  

Szolgáltató lehet bármely segítő szervezet, intézmény, egyéni vállalkozó, cég, civil szervezet, amelynek tevékenysége összhangban van a portálon hirdetett szolgáltatási körrel. Elsősorban az idősellátás, a szakipari szolgáltatások, személyi szolgáltatások, egészségügyi szolgáltatások, a speciális diétás étkezés, az oktatás, a kultúra, a sport és a szabadidő területéről várják az odaadó szolgáltatók regisztrációját.  

Az Odaadó Portálon az idősek önkéntesnek is jelentkezhetnek, a regisztrációs lapon jelezhetik, ha szívesen vállalnának önkéntes tevékenységet, felajánlanák szaktudásukat, tapasztalatukat vagy szabadidejüket.  

Az országosan elérhető portál segítségével létrejön az Odaadó Közösség, amelynek tagjai a kölcsönös megbecsülés, a biztonság, a méltóság, a türelmes kommunikáció és a partneri együttműködés. jegyében végzik a munkájukat, és ezzel példát mutatnak másoknak is.  

Legyen Ön is részese az Odaadó Közösségnek és regisztráljon az oldalon!  

www.odaado.hu