Odaadó program: Nagy sikerű előadás Karcagon

Odaadó program: Nagy sikerű előadás Karcagon

Odaadó program: Nagy sikerű előadás Karcagon

A Civilút Alapítvány az Odaadó Program szervezésében Karcag, Tiszacsege, Újszász, Tiszafüred és Szászberek szépkorúit látta vendégül advent első vasárnapján, a Magda, a Szabó című nagysikerű színházi előadáson.

Az ünnepi várakozás jegyében, advent első vasárnapján a Civilút Alapítvány Odaadó Programja ingyenes színházi műsorral ajándékozta meg a szeniorokat. Karcagról, Tiszacsegéről, Újszászról, Tiszafüredről és Szászberekről érkeztek idősek a Magda, a Szabó című nagysikerű színházi előadásra. Az eseménynek a karcagi Déryné Kulturális Központ adott otthont.

A Magda, a Szabó című előadás a népszerű írónő és férje a szintén író Szobotka Tibor életét mutatja be. Kik voltak ők, az író házaspár, akiknek az írás volt az életük, de a hírnév csak egyiküket "üldözte"? Ki volt e furcsa Rómeó és Júlia, akik feltételek nélküli szerelmük ellenére gyermektelenül élték le életüket? A sors döntött, amikor elvette az esélyt? Vagy mégis inkább ők akarták így? Lehetett-e teljes az életük, vagy épp így lett teljes, "csak" együtt, mindörökké?

A színdarabot Mészáros Tibor rendezte, produkciós vezető Porkoláb Gyöngyi. Szobotka Tibor szerepében Mészáros Tibor, Szabó Magda szerepében Krajcsi Nikolett lépett színpadra.  

Nézze meg az előadáson készült fotókat: Odaadó program - Adventi előadás Karcagon