Odaadó Program Tatárszentgyörgyön

Odaadó Program Tatárszentgyörgyön

Odaadó Program Tatárszentgyörgyön

Partnerségi megállapodást kötött Tatártszentgyörgy  Önkormányzata és a Civilút Alapítvány. Ennek értelmében a településen is elindul az Odaadó Program.

 A Civilút Alapítvány által kidolgozott és felépített Odaadó Program célja, hogy az online térben, a www.odaado.hu weboldalon keresztül összekösse az időseket és a magukat megbízhatónak, odaadónak valló vállalkozásokat, szolgáltatókat, intézményeket. Az Odaadó Program amellett, hogy segít az idősek mindennapjaiban, ennél többet is ad. Az odaado.hu alapelve ugyanis, hogy a jól végzett munka, több mint anyagi haszon. Olyan érték, amely pénzben nem mérhető. Azok az odaadó vállalkozások, akik gondoskodó szemlélettel, törődéssel fordulnak az idősek felé, példát mutatnak. Erre a társadalmi felelősségvállalásra épül az Odaadó Portál.

A weboldalra mind a felhasználók, azaz az idősebb emberek, mind pedig a szolgáltatók ingyenesen regisztrálhatnak. A regisztráció után a felhasználók egy keresőprogram segítségével a szolgáltatói profilok közül kiválaszthatják a számukra megfelelő szolgáltatót. Emellett a weboldalon önkéntesek jelentkezését is várják, valamint az idősek számára megbízható híreket, a Tudástárban hasznos és megbízható cikkeket biztosítanak.