Öregedés kilátással - Könyvbemutató

Öregedés kilátással - Könyvbemutató

Öregedés kilátással - Könyvbemutató

A Civilút Alapítvány Odaadó Programjának keretében jelent meg Szy Katalin: Öregedés kilátással című könyve. A könnyed, szórakoztató stílusban megírt kötet célja, hogy a segítse megérteni és elfogadni az öregedés tényét, átsegítse az olvasót az idősödés okozta szorongásokon.  A szerző a könyvet a Milton Freidman Egyetem Szenior Akadémiáján mutatta be.

„Ez a kézikönyv nem segít abban, hogy lassítsd az időt, de támogat abban, hogy ne bánd, ha halad.” Szy Katalin klinikai szakpszichológus, író ilyen frappánsan foglalta össze az Öregedés kilátással című legújabb könyvének „tartalmát”. A könyv az egyes életszakaszok meghatározó jellemzőin vezeti végig az olvasót, és szinte rákényszerít a felismerésre, hogy az öregedésnek is megvan a maga szépsége és értelme. „Az öregedés lehetőségek tárháza, hiszen életünk második szakaszában kapunk esélyt arra, hogy korrigáljuk a múltban elkövetett hibákat, pótoljuk a veszteségeket, kompenzáljuk a hiányosságokat.”

A könyvet az író 2022. március 17-én a Milton Freidman Egyetem Szenior Akadémián mutatta be a közönségnek. Az interaktív előadás végén Szy Katalin a résztvevőknek dedikálta a könyvet.

Az Öregedés kilátással című könyv elérhető lesz majd a Civilút Alapítvány Odaadó Programjának rendezvényein, illetve előzetes e-mail értesítés (info@civilut.hu) és visszaigazolás után személyesen is átvehető az Alapítvány irodájában (2040 Budaörs, Budapesti út 40/1.).