Sikeres a Főzősuli program

Sikeres a Főzősuli program

Sikeres a Főzősuli program  

Egyre többen ismerik és keresik a Szeretettől Édes Főzősuli programot, amelyről ezúttal az Elite Magazin weboldalán írtak. Az online főzősuli segítséget nyújt a cukorbeteg gyermeket nevelő szülőknek és az egészséges életmódot követőknek egyaránt.  

A Civilút Alapítvány Szeretettől Édes Főzősuli programjában bemutatják, hogy az egészséges táplálkozás lehet szerethető, az ételek könnyen beszerezhető alapanyagokból gyorsan elkészíthetők. Külön figyelmet fordított az alapítvány arra, hogy népszerű és a gyermekek által kedvelt ételeket készítsenek el egészséges formában.  

Közös felelősségünk, hogy odafigyeljünk az egészséges táplálkozásra, és erre megtanítsuk a gyermekeket is, hiszen ma Magyarországon minden 12 ember közül egy cukorbeteg, és számuk folyamatosan, évente 5-10 százalékkal növekszik. Vagyis a cukorbetegség közvetve vagy közvetlenül bárkit érinthet.  

A Főzősuli receptjei és a dietetikus, táplálkozástudományi szakember tanácsai sok segítséget nyújtanak abban, hogy mire figyeljenek a cukorbetegek a táplálkozás során.

A program további részletei: https://www.civilut.hu/szeretettol-edes