Siket és nagyothalló vendégek a Puskás, a musical előadáson

Siket és nagyothalló vendégek a Puskás, a musical előadáson

Siket és nagyothalló vendégek a Puskás, a musical előadáson

A siket és nagyothalló, jelnyelvhasználó érdeklődők jelnyelvi tolmácsolással láthatták a Puskás Ferenc életét bemutató musicalt. Az előadáson a musical jószolgálati partnereként a Civilút Alapítvány vendégül látta az Ezüstcipő Focisuli növendékeit, az Ép Hallásért Alapítvány, valamint a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége néhány tagját.

A Civilút Alapítvány, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a MusicalNeked Produkció együttműködésében akadálymentessé tették siket és nagyothalló emberek számára a Puskás, a musical című produkciót. A népszerű, Puskás Ferenc életét bemutató zenés darabot színházi jelnyelvi tolmács közreműködésével október 19-én mutatták be az Erkel Színházban.

Az előadáson a Civilút Alapítvány, mint jószolgálati partner, vendégül látta az Ezüstcipő Focisuli növendékeit, az Ép Hallásért Alapítvány, valamint a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) néhány tagját.

- Köszönjük a MusicalNeked Produkció és a musical stábjának nyitottságát, és a SINOSZ együttműködését, amelynek segítségével megvalósult az előadás. Örülünk, hogy jószolgálati partnerként örömet tudtunk szerezni siket és nagyothalló, jelnyelvhasználó érdeklődőknek – mondta Ruttkay Réka, az Alapítvány elnöke.