Tabuk nélkül élesben

Tabuk nélkül élesben - megjelent civileket megszólító, szemléletformáló videosorozatunk első része

Tabuk nélkül élesben - megjelent civileket megszólító, szemléletformáló videosorozatunk első része

Megjelent civileket megszólító, szemléletformáló videosorozatunk, melyben minden hónapban más és más területen a legkülönbözőbb témákról szervezünk, és folytatunk beszélgetéseket könnyed és közvetlen módon fogyatékosságról, nehezítettségről, a család jelentőségéről és az időskorról. 

Videosorozatunk állandó műsorvezetője Kondákor Zsófia színésznő, aki civilben maga is elkötelezett segítő a társadalmat, azon belül is főként a fogyatékosságot érintő ügyekben. 

 A “Tabuk nélkül élesben” című sorozat havonta új területtel foglalkozik. A vak és gyengénlátó emberekről szóló epizódokban a műsorvezető állandó segítőtársa és beszélgetőpartnere Karvai Sándor, vak influenszer lesz. 

A kisfilmekből a nézők választ kaphatnak arra, miért viselnek napszemüveget a látássérült emberek, hogyan beszélhetünk korrekt módon a vakságról, de azt is, hogyan lehet jól segítséget nyújtani számukra például a közlekedésben. Bemutatunk megváltozott munkaképességű munkavállalókat és munkáltatókat, beszélgetünk világhírű orvosokkal a gyógyászati lehetőségekről, sikeres génterápiás módokról. 

Csütörtökönként hosszabb tartalmakkal jelentkezünk az alapítvány Youtube-csatornáján, heti két alkalommal a Civilút TikTok-csatornáján rövidebb tartalmakkal.   

Az első videó itt érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=IPWAXHu-Ux4 

#civilút #meglátod #elfogadás #segítsteis #együttkönnyebb #remény #támogatás