Tisztelt Együttműködők, Partnerek, Követők!

Tisztelt Együttműködők, Partnerek, Követők!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni alapítványunk vezetését érintő változásokról. A Civilút Alapítvány kuratóriumi elnöke, Ruttkay Réka 2024. január 9-től átadja elnöki tisztségét, jövőbeni munkája során továbbra is segíteni fogja a civil területen folyó munkát.

A 2023-as évben nagy büszkeség volt számunkra a Varázsceruza - Hagyj nyomot a világban Pásztor Annával című fogyatékosügyi tehetségkutató, tehetséggondozó és egyben adománygyűjtő programunk elindítása, valamint a 2022. évi FINA vizes világbajnokság után a tavalyi budapesti atlétikai világbajnokság jószolgálati partnersége, melynek során több mint nyolcezerötszáz ember jutott páratlan élményhez.
Tekintettel a korábbi évek sikereire, Alapítványunk a 2024. évi startégiájában a kultúra mellett a sport területén is szeretne maradandót alkotni, így a többi aktivitása és tevékenysége mellett erősíteni fogja a sport témájú jószolgálati lehetőségeket. A fenti stratégiai irány erősítését szolgálja, hogy az Alapítvány felkérésére 2024. január 9-től az elnöki tisztséget Vári Attila kétszeres olimpiai bajnok és világbajnok sportoló tölti be.

A Civilút Alapítvány kuratóriuma és vezetősége hisz abban, hogy szemléletformáló tevékenységet közérthető módon a hétköznapokat érintő területeken érdemes széles körben megvalósítania, hogy minél nagyobb számban érje el az embereket - ezzel is alakítva látásmódjukat, nyitottságukat és befogadóképességüket.

Ezúton is köszönjük Elnök Asszony négyéves, kitartó munkáját. Folytatjuk az általa megkezdett munkát, és vigyázunk a összekötő kapocsra, amelyet a szociális élet szereplői között hozott létre az együttműködések révén.

Budapest, 2024. január 25.

A Civilút Alapítvány kuratóriuma