Újra Puskás az Erkelben

Újra Puskás az Erkelben

Újra Puskás az Erkelben

A Puskás, a musical előadás jószolgálati partnereként augusztus 18-án a  Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet munkatársait és családtagjaikat láthatta vendégül a Civilút Alapítvány az Erkel Színházban. Mind a musical stábja, mind az Alapítvány ezzel is köszönetét fejezte ki az egészségügyben dolgozóknak.  

Puskás Ferenc egyedülálló szimbólum, neve fogalom. Életpályája külön fejezetet alkot a magyar futball és az egész magyar sport történetében: kivételes tehetségével, kitartó munkájával minden idők egyik legnagyobb labdarúgója és az egyik legismertebb magyar maradt. Ezt a különlegesen eredményes életpályát, sportkarriert, Puskás küzdelmeit, barátságait, szerelmeit, sikereit, hányattatásait és az adott történelmi kort mutatja be a Puskás musical.

A produkció jószolgálati partnereként a Civilút arra törekszik, hogy minél több ember számára közelebb hozza világklasszis magyar focistánk, Puskás Ferenc életét és a magyar sport történetét. Hiszen karrierje és sikerei ma is példaként szolgálhatnak.

Az előadásra ezúttal – a szervezők jóvoltából – a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet munkatársait és családtagjaikat hívta meg az Alapítvány.