carousel

Adventi jótékonysági Ringató

December 5-én, szombaton 10.30 órától a Ringató adventi jótékonysági ÉLŐ, online koncerttel járul hozzá a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a társszervezetek V. Adventi Jótékonysági Gyűjtéséhez. A Ringató élőben a Ficsak Facebook oldalán követhető majd.

A Ringató adventi koncertje közös énekléssel, ünnepi ráhangolódással várja a gyermekes családokat – idén a számítógép elé. A szervezők azt kérik, hogy a résztvevők egy Ringató belépő árával, vagy más tetszőleges összeggel segítsék a Mentsünk meg együtt minél több gyermeket 2020! jótékonysági akciót.

Az kezdeményezés itt támogatható: https://adjukossze.hu/kampany/mentsnk-meg-egytt-minl-tbb-gyermeket-2124

Az adományokból egy M1 Stryker típusú hordágyat vásárolnak a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Gyermekrohamkocsijába, amely jövő év tavaszán áll forgalomba. A gyűjtésből beszerzésre kerülő eszköz elengedhetetlen felszerelése a mentőautónak, nélkülözhetetlen a kicsik ellátása során. Ez az új, világszínvonalú mentőautó több mint 2000
bajba jutott kisgyermeknek fog segítséget nyújtani évről-évre. A gyermekrohamkocsi bárhol képes percek alatt egy mobil intenzív osztályt “felépíteni”, magas szintű azonnali ellátást biztosítani és ezzel jelentősen megnövelni a beteg gyermek túlélési esélyeit.