carousel

Jótékonysági és véradó futás

Kérünk mi is benneteket, hogy csatlakozzatok az Egy vérből vagyunk jótékonysági eseményhez és minél többen adjatok vért, nagy szükség van rá!
 
 
Adj vért az Egy vérből vagyunk jótékonysági esemény alatt, szeptember 6. és 11. között az Országos Vérellátó Szolgálat
bármelyik véradó helyszínén, és automatikusan részt veszel egy sorsoláson, amelyen egy kétszemélyes kétéjszakás wellness pihenést és egy kétszemélyes VIP GOLD belépőt nyerhetsz a Ferencváros egyik hazai meccsére a Groupama Arénába!
Vérkészítményekre folyamatosan szükség van, a betegek várják a gyógyulást, aki teheti, keresse fel véradásokat! Jelentkezz az Országos Vérellátó Szolgálat jótékonysági eseményére:
 
A világ megváltozott a koronavírus óta, mindannyiunk élete más. A járvány kellős közepén, amikor napról napra csak újabb szigorításokat vezettek be, három dolgot akkor is szabadon lehetett tenni. El lehetett menni vért adni, nem volt tilos futni, és segíteni lehetett, sőt kellett is a másikon! Erről a három dologról szól ez a jótékonysági esemény, a háromból legalább egyet Te is meg tudsz tenni!
A jótékonysági futás mottója idén az, hogy állandó siránkozás helyett, legyen a sport, a mozgás öröme az, ami összeköt minket, jótékonykodjunk, adjunk vért és hívjuk fel a figyelmet a határon túli magyarokkal való összetartozásra. A történelmi Magyarország középpontjáról, Szarvasról rajtolunk szeptember 6-án reggel, onnan futunk el Budapestig, majd Kecskemétet és Szegedet érintve az eredeti tervekkel ellentétben, a járvány miatt a röszkei határig tart csak első felvonásban az esemény. Bízunk abban, hogy Szerbia előbb-utóbb zöld országgá válik, és így lehetőségünk lesz teljesíteni az esemény délvidéki szakaszát is, és valamikor célba érhetünk a Muzslyán található Emmausz fiúkollégiumba, amely számára idén sporteszközöket gyűjtünk.
https://egyverbol.hu/adomanyozok/
Az eseményt egy véradó kampány kíséri. Ha vért adsz az esemény ideje alatt, vagyis szeptember 6. és 11. között az Országos Vérellátó Szolgálat bármelyik véradó helyszínén akkor automatikusan részt veszel egy sorsoláson, amelyen egy kétszemélyes kétéjszakás wellness pihenést és egy kétszemélyes VIP GOLD belépőt nyerhetsz a Ferencváros egyik hazai meccsére a Groupama Arénába! A sorsolás az OVSZ budapesti székhelyén lesz szeptember 14-én.
https://egyverbol.hu/vert-adok/
Ha szeretnél futni velünk, nincs más dolgod, mint regisztrálnod, fantasztikus ultrafutók teljesítik a távot, akik mellé egy pár kilométer erejéig is csatlakozhatsz:
https://egyverbol.hu/futok/
Rajtad a sor, a három lehetőség közül biztos tudsz választani. Mert a világ megváltozott, de mi nem! Továbbra is azt valljuk, hogy segítőnek lenni a legjobb a világon!