carousel

Mentsünk meg együtt minél több gyermeket!

MENTSÜNK MEG EGYÜTT MINÉL TÖBB GYERMEKET! 

 

Kérünk benneteket, csatlakozzatok a gyűjtéshez!

Adventi Jótékonysági Gyűjtés 2020.12.11-ig!

A CÉL: Egy új Gyermekrohamkocsi üzembe helyezése, és az ehhez még szükséges speciális hordágy beszerzése, mely nélkülözhetetlen a kicsik ellátása során!

Segíts, hogy az új Gyermekrohamkocsi teljes felszereléssel indulhasson a bajba jutott gyermekekért!

Itt várjuk az adományokat 2020.12.11-ig. Minden forint számít >> https://adjukossze.hu/.../mentsunk-meg-egyutt-minel-tobb...

Segíts Te is, hogy Ők is segíthessenek!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. Segíts, hogy az új Gyermekrohamkocsi teljes felszereléssel indulhasson a bajba jutott gyermekekért!

Egy bajba jutott gyermek, egy csöppnyi élet! Segítségre van szükség!

Összefogás egy új Gyermekrohamkocsi üzembe helyezéséért, és az ehhez még szükséges 2,5 MILLIÓ Ft-os speciális hordágyért!

A Fiatal Családosok Klubja és közel 30 családszervezet szívvel-lélekkel dolgozik azon, hogy minden gyermek megkaphassa a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Gyermekrohamkocsija által biztosított legmagasabb szintű, sokszor életmentő ellátást. Idei adventi gyűjtésünk célja a tavasszal átadásra kerülő, új Gyermekrohamkocsiba biztosítani a 2,5 MILLIÓ Ft-os M1 Stryker hordágyat, amely elengedhetetlen felszerelése a mentőautónak, nélkülözhetetlen a kicsik ellátása során.

Ez az új, világszínvonalú mentőautó több mint 2.000 bajba jutott kisgyermeknek fog segítséget nyújtani évről-évre.

Most egy kivételes csapatnak segíthetünk!

A magasan képzett gyermekmentős csapat és az egyedülálló Gyermekrohamkocsi, valamint gyermek-mentőorvosi kocsi hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 21 évben több mint 53.000 bajba jutott kisgyermeken segítettek.

A Gyermekrohamkocsi bármilyen helyszínen percek alatt képes egy mobil intenzív osztályt "felépíteni", magas szintű azonnali ellátást biztosítani és ezzel jelentősen megnövelni a beteg gyermek túlélési esélyeit.

Légy részese ennek a nemes küldetésnek és gyűjtsük össze együtt a kitűzött összeget, hogy megvásárolhassuk a speciális hordágyat, amellyel elindulhat az új Gyermekrohamkocsi!

A siker a Te adományodtól is függ! Segíts Te is, hogy ők is segíthessenek!

Akik már csatlakoztak:
Fiatal Családosok Klubja és tagszervezetei, Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért, Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Egyszülős Központ, Magyar Női Unió, Magyar Védőnők Szakmai Szövetsége, Ringató, RoBirtok, Kosdi Önkéntesek, Szülők Háza Alapítvány, Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt., Civil út Alapítvány, Zöld Követ Egyesület, Bácsalmás Városi Önkormányzat Alapszolgáltatási Központ, KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek, Segítő kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft., Nyíregyházi Leány- és Nőegylet Egyesület, Mindennapok Női Szemmel Egyesület