carousel

Lélekmozgató programok a Magyar Parasport Napja alkalmából

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a parasportok és a parasportolók megünneplésére készülve ismét együttműködésre, megemlékezésre hívja az ország összes óvodáját, általános- és középiskoláját Lélekmozgató programjával. A www.fodisz.hu oldalon számtalan segédanyag, kifestő, mesekönyv, video, prezentációs anyag és tudásteszt segíti a nevelőket, pedagógusokat, hogy sokszínű, interaktív és érzékenyítő Lélekmozgató órát tartsanak a gyerekeknek a Magyar Parasport Napja alkalmából.

Emellett az óvodáknak Montázspályázattal, az általános iskolásoknak Rajzpályázattal, a középiskolásoknak Esszépályázattal készünek a szervezők, valamint egy egyéni, bárki számára elérhető Fotópályázatot is meghirdetnek, amatőr és profi alkotóknak egyaránt a Magyar Parasport Napjához kapcsolódóan.

A Magyar Paralimpiai Bizottság 2021.02.22-én, hétfőn, az Olimpia Parkban megemlékezik a már elhunyt paralimpiai bajnokokról.

Információk, segédletek, pályázatok, regisztráció: https://fodisz.hu/forms/Magyar_Parasport_Napja_2021_LELEKMOZGATO_PROGRAM.html