carousel

Odaadó Közösséget építünk

A Civilút Alapítvány hiánypótló és egyben szemléletformáló internetes platformot hozott létre kifejezetten a szenior korosztály számára. A www.odaado.hu célja, hogy az idősebbek, a 65 év felettiek gyorsan és egyszerűen megtalálják azokat a cégeket, szolgáltatókat, intézményeket, amelyek odaadónak, gondoskodónak vallják magukat, figyelemmel, törődéssel fordulnak az idősek felé.  

Mindannyiunk jogos igénye, hogy szüleink, nagyszüleink biztonságban legyenek; kiszámítható szolgáltatásokat, partnerséget kapjanak a szolgáltatói „piacon”. Ezt segíti az Odaadó Portál: a közösség tagjai ugyanis olyan emberek, szolgáltatók, akik azonos értékrendet képviselnek, elkötelezettek és tekintettel vannak az idősekre. A www.odaado.hu weboldalra olyan vállalkozók, szolgáltatók, intézmények és civil szervezetek jelentkezését várjuk, akik a kölcsönös megbecsülés, a biztonság, a méltóság, a türelmes kommunikáció és a partneri együttműködés. jegyében végzik a munkájukat. Az odaado.hu a társadalmi felelősségvállalásban résztvevőket támogatja azzal, hogy szolgáltatásaiknak, példamutató hozzáállásuknak, és cselekvő társadalmi részvételüknek platformot ad.  

Az ingyenes regisztráció után a vállalkozók, intézmények, civil szervezetek létrehozzák saját profiljukat, bemutatva az általuk kínált szolgáltatásokat. A felhasználók, azaz az idősebb emberek pedig ezen profilok alapján tudják megkeresni a számukra megfelelő vállalkozót, szolgáltatót. Éppen ezért az Odaadó Magyarország első olyan közösségi, szolgáltatói online „piactere”, ahol kifejezetten a szeniorok érdekeit, értékeit és igényeit tartjuk szem előtt.  

A portál hitelességét az a minősítő rendszer biztosítja, amelyen keresztül a felhasználók személyesen értékelik a szolgáltatások megbízhatóságát, színvonalát és ár-érték arányát. Ezzel segítik a többi felhasználó döntését a legjobb szolgáltató kiválasztásához. A minősítő rendszer a szolgáltató számára is fontos visszajelzés.   Az Odaadó Portál nem pusztán felhasználóként, a szolgáltatások igénybevevőjeként számít a szenior korosztályra, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy tudásukat, szakmai ismereteiket tapasztalataikat átadják másoknak. Mindezt megtehetik önkéntes alapon vagy munkavállalóként is.  

A regisztráció szolgáltatóknak, vállalkozóknak, intézményeknek, civil szervezeteknek és magánszemélyeknek is ingyenes.  

Legyen Ön is részese az Odaadó Közösségnek és regisztráljon az oldalon!  

www.odaado.hu